Isabell Werth en Don Johnson naar overwinning kür op muziek Genève

Isabell Werth en Don Johnson naar overwinning kür op muziek Genève
Na de Grand Prix Special deze ochtend was het nu tijd voor de kür op muziek in Genève. Acht combinaties kwamen in deze Grand Prix Freestyle presented by Jiva Hill Stables aan de start.

Het was opnieuw Isabell Werth die imponeerde met haar bruine ruin Don Johnson FRH (v. Don Frederico). De Duitse amazone en de hannoveraan haalden vandaag net de 80% niet met een totale score van 79.035%. Ze bleef zo voor Antonella Joannou en de twaalfjarige Dandy de la Roche CMF CH (v. Dressage Royal). Dit duo reed voor thuispubliek naar de tweede plaats met een totaal van 75.845%. Heel de top drie scoorde boven de 75% want ook Patrik Kittel wist een mooie score neer te zetten met zijn nog jonge merrie Well Done de la Roche Cmf (v. Furstentraum). De Zweed kreeg van de jury 75.150% voor zijn kür.

De top vijf werd vervolledigd door twee Zwitserse amazones. Marcela Krinke Susmelj en Smeyers Molberg (v. Michellino) werden vierde voor Anna-mengia Aerne met Raffaelo va Bene (v. Royal Diamond). Zij behaalden respectievelijk 74.275% en 72.035%.

Klik hier voor de volledige resultaten.