Isabell Werth blijft 's werelds nummer één. Edward Gal beste Nederlandse dressuurruiter

Isabell Werth blijft 's werelds nummer één. Edward Gal beste Nederlandse dressuurruiter
Ook in de dressuurwereld was er weinig verandering te bespeuren in de wereldranking. Isabell Werth blijft de beste van de wereld en domineert bovendien de volledige top tien. Werth blijft aan zet met haar vertrouwde Weihegold Old. Ze wordt opgevolgd door landgenoot Sönke Rothenberger met Cosmo 59.

Werth haalt bovendien ook de derde plaats met Emilio 107. Ze slaat zo Laura Graves van haar derde plaats naar de vierde. De Deense Cathrine Dufour blijft op de vijfde stek hangen met Arterupgaards Cassidy.

Na een schitterende deelname in Suttgart komt de Duitse Dorothee Schneider de top tien binnen. Schneider ruilt met Sammy Davis Jr de 17de plaats in voor stek nummer acht.

Edward Gal is de beste Nederlandse ruiter met Glock's Voice. Gal zakt twee plaatsen en moet zich deze maand tevreden stellen met de 15de stek. Gal wordt in de top vijftig bijgestaan door Adelinde Cornelissen (34 - 34), Patrick van der Meer (40 - 39) en Diederik Van Silfhout die maar liefst zeven plaats hoger eindigt als vorige maand op de 47ste plaats.

Klik hier voor de ranking