Inna Logutenkova op eenzame hoogte tijdens CDI3* Lier

Inna Logutenkova op eenzame hoogte tijdens CDI3* Lier
Als afsluiter van vandaag in Lier was er de Grand Prix Freestyle van de CDI3*. Verschillende combinaties van hoog niveau kwamen aan de start in deze proef, wat ook de hoge scores verklaarde. De winst ging net als dinsdag in de Grand Prix's en de naar de deze week onverslaanbare Inna Logutenkova.

Met haar winst in de Freestyle haalt de  Oekraïnse leerlinge van Sjef Janssen en Anky van Grunsven al haar derde overwinning binnen tijdens de dressuur wedstrijd in de Azelhof.   Samen met de zwarte hengst Don Gregorius (v. Don Cardinale) bleef de amazone op eenzame hoogte en won de proef met de mooie score van 77.850%. De tweede plaats ging naar de Finse Terhi Stegars met de zeventienjarige Axis TSF (v. Sixtus), zij kregen van de jury 75.400% voor hun Kür op muziek. De Portugees Daniel Pinto danste met Santurion De Massa (v. Munchhausen) naar een score van 74.025% en werd derde

Verder in de top vijf zagen we nog de Italiaanse Norma Paoli met Equitago Zandor (v. Florencio) en Belgisch Kampioen Jeroen Devroe met Eres DL (v. Sir Lui). Ook zij kregen mooie scores, namelijk 73.625% en 73.550%.

Coen van der Vught viel ondanks de fraai gereden proef met Kingsley Voldemort net buiten de top vijf en eindigde met een score van 69.375% op de zesde plaats. Shanda de Boer en Eastend's Allstar scoorden 63.025% en sloten af met de twaalfde plaats.

Kijk hier voor alle resultaten.