Hergen van Hall, Laura Zwart en Ellen Wynia schitteren in Subtop Roden

Hergen van Hall, Laura Zwart en Ellen Wynia schitteren in Subtop Roden
In Roden werd er zondag op de subtop wedstrijd in het ZZ-Z gewonnen door Hergen van Hall die hier met Fire (v. Jazz) voor vereniging de Molenruiters naar een score wist te rijden van 61.36%. Voor Jolande de Nekker was er met de eveneens Jazz nakomeling Empire SDN een tweede plaats. Zij wist naar een score te rijden van 61.29%. Amazone Stephanie Berends noteerde met haar Sipko's Enrico een derde plaats met 61.00%.

Prix St Georges

In de Prix St Georges die volgde was het Laura Zwart met haar Vivaldi nakomeling Lumen Express voor vereniging Hynstewille met wie ze naar de winst wist te rijden in 68.68%. Ze werd gevolgd door Anne Lehmann die met haar Don Juan (v. Vivaldi) naar de tweede plaats wist te rijden met 67.43%. Voor Nienke Limburg was er met Bojangles (v. Ravel) een derde plaats met een score van 64.04%.

Inter I

In het Intermediaire I bleef de overwinning in handen van Ellen Wynia die hier voor Mensinge Roden met haar Chakakahn (v. Sir Donnerhall) naar een totaal van 64.85% wist te rijden. Ze bleef zo voor op Robin Luurssen met Bologna (v. Florencio) die hier een score van 61.84% bij elkaar reden. Terwijl Teatske Bunschoten met Haico GW (Haarlem) nog een derde plaats wist te noteren met 61.40%.

 

Klik hier voor alle resultaten