Great Lady TC voert zesjarigen aan

Great Lady TC voert zesjarigen aan
Tijdens de Pavo Cup voor zesjarigen is het de Bretton Woods-dochter, Great Lady TC die aan kop staat. Jeanine Nieuwenhuis bracht het fokproduct van Tim Coomans naar een totaal van 85,4 punten. Tijdens het Wereldkampioenschap voor jonge dressuur paarden in Ermelo, haalde de combinatie nog de dertiende plaats in de finale.

Gaudi Vita (Apache uit Vita elite pref prest IBOP-dres PROK van Welt Hit II, fokker H.W. Broos uit Annen), stond enige tijd aan kop maar kwam met 84,6 punten tot de tweede plek.

Op de derde plaats volgde Jonna Schelstraete met haar Apache-zoon Grand Charmeur. De viervoeter is uit Proza van Cocktail, gefokt door Th. Heeren. De combinatie eindigde met 83,8 punten. Schelstraete en haar viervoeter waren eerder dit jaar winnaar van de voorselectie in Veghel.

Het duo bleef voor op Charlotte Fry met Crosby (v. Chippendale).

De vijfde plaats was voor Golden Dancer de la Fazenda (Bretton Woods uit Sanne PROK van Florestan I, fokker Stoeterij het Maalwater uit Oude Niedorp), die met Thalia Rockx, afgelopen week nog goed voor Europees teamzilver op het EK voor Junioren, naar 83 punten liep. De KWPN-hengst Ghandi completeert het rijtje finalisten. Kirsten Brouwer stelde de Bojengel-zoon (uit Beaudea elite pref sport-dres EPTM-dres PROK van Tuschinski, fokker M.A. de Groot uit Erp) sympathiek voor en kwam tot 82,4 punten

Finalisten Pavo Cup zesjarigen

  1. Great Lady TC  85,4 punten

  2. Gaudi Vita 84,6 punten

  3. Grand-Charmeur 83,8 punten

  4. Crosby 83,4 punten

  5. Golden Dancer de la Fazenda 83 punten

  6. Ghandi 82,4 punten.