Goud voor Sanne Buijs op het Europees Kampioenschap Children

Goud voor Sanne Buijs op het Europees Kampioenschap Children
In Roosendaal kennen we een nieuwe Kampioen bij de Children op het Europees Kampioenschap. Het is namelijk voor Nederland Sanne Buijs die samen met haar KWPN-er Happy Feet (v.Tuschinski) een fantastische score bij elkaar wist te rijden van 76.750% en daarmee de gouden medaille in ontvangst mocht komen nemen.

Het tweetal kreeg hoge scores voor onder meer hun verzamelde galop en de overgangen. Daarnaast was er een hoge waardering voor de combinatie wat ook voor mooie punten zorgde. Daarmee verwees ze de Franse amazone Mathilde Juglaret naar het zilver. Juglaret behaalde in het zadel van haar Scarletto (v. Sandro Hit) een score van 73.532%. De Russische Olga Arzhaeva behaalde met haar Ronaldinyo het brons. De Royal Hit nakomeling bezorgde haar een percentage van 73.469%.

Voor Chiel van Bedaf was er met zijn Bond's Painting (v. Oo Seven) een vierde plaats met een totaal van 72.375%. Ook Lara van Nek zorgde nog voor een vijfde plaats voor Nederland met haar Fariska met wie ze een van de jury een totaal van 71.531% kreeg.

Klik hier voor alle resultaten