Gal, Minderhout en Silfhout en vele andere toppers nemen het op tegen Werth tijdens Indoor Brabant

Gal, Minderhout en Silfhout en vele andere toppers nemen het op tegen Werth tijdens Indoor Brabant
De dressuurwedstrijd in Indoor Brabant garanderen weer top sport met een grote T. Het hoogtepunt van het weekend zal de FEI World Cup Dressuur kwalificatie met de Grand Prix op vrijdag en de Freestyle op Zaterdag.

De dressuur line-up ziet er goed uit en het beloofd een spannende competitie te worden. De volledige nederlandse top zal er aanwezig zijn: Edward Gal, de wereldbeker winnaar van vorig jaar, Hans-Peter Minderhoud, Diederik van Silfhout en zoveel meer. Zij zullen de eer van oranje hoog moeten houden tegen onder andere Duitsland's dressuur koniging Isabel Werth.

Isabell nam deel in maar liefst 5 olympische spelen waar ze 5 team medailles won, individueel goud en vier maal individueel zilver. Fabienne Lütkemeier en Jessica von Bredow-Werndl, zullen haar vergezelen. Zij wonnen beiden tijdens het kampioenschap Young Riders Dressuur. Het opkomend talent van Ierland, Judy Reynolds, die haar olympisch debuut maakte in Rio de Janeiro vorig jaar, zal ook naar ’s-Hertogenbosch afzakken waar ze de Belgische top ,Jorinde Verwimp and Jeroen Devroe, zal ontmoeten. Ook de australische Kristy Oatley, die het momenteel heel goed doet, zal ook meedingen naar de medaille tijdens Indoor Brabant. De volledige startlijsten komen binnenkort online.

Dit jaar zal er ook een Small Tour zijn voor jonge paarden, ruiters voor de toekomst en U25.,

Volledig programma van de internationale dressuur

Vrijdag 10 Maart Brabanthal

11:00 FEI World Cup Dressage – Grand Prix

Vrijdag 10 Maart Peelhal 

15:30 Prix St. Georges

18:30 Grand Prix U25 (16-25)

Zaterdag 11 Maart Brabanthal

09:00 Intermediate I – Kür op Muziek

11:30 Parapaard Prijs – Grand Prix Kür op Muziek U25

14:30 FEI World Cup Dressage – Kür op Muziek

Tickets kan je hier bestellen