Esmee Donkers op fraaie wijze naar tweede plaats in Nieuw en Sint Joosland

Esmee Donkers op fraaie wijze naar tweede plaats in Nieuw en Sint Joosland
Esmee Donkers en Zaffier zette  vanmorgen een goede score neer  in  Bakker de Houthandel Prijs op het CDI Zeeland Outdoor. In de rubriek voor Young Riders moest ze onder doen voor Charloote Fry en Dark Legend (v. Zucchero). Landgenote Lisanne Zoutendijk eindigde op een vijfde plaats..  Lina Uzunhasan werd derde.

De amazone die vorige maand op het CDI flink presenteerde liet ook in Nieuw en Sint Joosland een mooie proef zien. de amazone wist een zeer goede proef neer te zetten waarbij de schouder binnenwaarts en  halve pirouette naar links  positief opvielen.  Samen met haar Zaffier (v. Painted Black) ging ze naar een fraaie score van 71.974%.

De Britse Fray stuurde haar Zucchero-zoon naar de eerste plaats in 72.081%. Ze scoorde flink in haar proef maar toch lagen de punten uit elkaar. De jury bij B zette haar op één terwijl ze bij H niet verder kwam dan een vijfde plaats. Toch was het gemiddelde uiteindelijk voldoende voor de winst.

Op plaats drie kwam de Duitser Luca Michels die met Rendezvous 91 een score van 71.623% behaalde. Dat was maar nét iets beter als collega amazone Leonie Richter en Babylon 26 die vierde werden. Zoutendijk en Kostendrukkers Ringo Star volgden met een constant gereden proef die met 71.317% net iets later gewaardeerd werd.

Kijk hier voor alle resultaten