Emmelie Scholtens in de CDI3* Grand Prix, Edward Gal in de CDI3* Kür, Nederland boven in Rotterdam

Emmelie Scholtens in de CDI3* Grand Prix, Edward Gal in de CDI3* Kür, Nederland boven in Rotterdam
In het zadel van de UB40-zoon, Apache, imponeerde Emmelie Scholtens vandaag in de CDI3* rubriek in Rotterdam. Hoewel niet alles feilloos verliep wist de combinatie te overuigen met een fenomenale uitgestrekte draf, een prachtig appuyement goed voor  72,764%.


En daarmee voerden Emmelie en Apache het trio hengsten dat bovenaan eindigde in deze rubriek aan. Tweede werd Adelinde Cornelissen (71,882%), die zich knap revancheerde met Aqiedo na een slechte Grand Prix gisteren. Op drie Fanny Verliefden met de op dit niveau nog onervaren Indoctro van Steenblok (69,274%). De tienjarige zoon van Rubin Royal OLD uit een Gribaldi-moeder heeft veel weg van neefje Totilas. Hij is nog wat wiebelig in de aanleuning, maar als je het dan toch over uitstraling hebt…



Klik hier voor de uitslag.

In de driesterren Grand Prix kür op muziek op CHIO Rotterdam stuurde Edward Gal de Blue Hors Zack-zoon Glock’s Zonik naar 77,45%, waarmee de combinatie de rubriek overtuigend won. Plaats twee werd opgeëist door Daniëlle Heijkoop en Siro.

De proef van Daniëlle Heijkoop en de Gribaldi-zoon Siro, die weer in topvorm lijkt te verkeren, was goed voor 74,075%. De amazone werd op de hielen gezeten door Patrick van der Meer, die met Zippo (v. Rousseau) een sympathiek gereden proef neerzette.

Klik hier voor de uitslag.