Edward Gal wint werderom in Drachten

Edward Gal wint werderom in Drachten


Vorig jaar won Edward Gal vier rubrieken tijdens het internationale dressuurweekend en gisteren is hij opnieuw winnend van start gegaan.


In de CDI3*  Grand Prix van Drachten pakte Edward Gal en Interfloor Next One (v. Jazz) de winst.  Gal scoorde 73,14% en ondervond vooral concurrentie van zijn partner Hans Peter Minderhoud die 72,66% neerzette met de hengst Glock’s Romanov (v. Rohdiamant), maar ook derder werd met de KWPN-goedgekeurde hengst Johnson (v. Jazz) in een score van 70,92% . Diederik van Silfhout de vierde, met Arlando NH (v. Paddox), en vijfde plaats in beslag, met Vorst D (v. Hors la Loi II).

http://youtu.be/x6vFuiz_jSo

In de Prix St.Georges ging de zege naar Hans Peter Minderhoud met Zanardi (v. Rubels), die door vier van de vijf jury’s op de eerste plaats werd gezet. Eén jury zag Diederik van Silfhout met Bonzanjo (v. Jazz) liever als winnaar. Hij werd uiteindelijk tweede.

Verder waren het Lisanne Zoutendijk (pony’s) met Champ of Class (v. FS Champion de Luxe), Jeanine Nekeman (junioren) met Vlingh STH (v. Flemmingh) en de Duitse Bianca Nowag (young riders) met Fair Play RB (v. Fidermark) die op de openingsdag de rubrieken wonnen.

Klik hier voor de uitslagen.