Don Camillo Du Bois naar Shanna Baars

Don Camillo Du Bois naar Shanna Baars
Dressuurstal Van Baalen meldt de verkoop van Don Camillo Du Bois.

Don Camillo Du Bois (v. Dornik B), beter gekend als Donnie, is definitief verkocht aan Shanna Baars. Shanna kreeg reeds de kans om Don Camillo Du Bois te rijden en uit te brengen, maar heeft deze 13-jarige NRPS-ruin nu ook gekocht. Shanna wist met Don Camillo Du Bois reeds enkele mooie percentages bij elkaar te rijden, dit haalde ze over de streep om van de aankoop van Don Camillo werk te maken.
Met zijn vorige amazone, Daphne van Peperstraten, heeft Donnie heel wat podiumplaatsen behaald.
Zo was dit dup de beste Nederlandse combinatie op het EK in Malmö, wonnen ze de finale tijdens CDI-P Roosendaal, de Hippiadetitel in de klasse Z2 dressuur in en nog zo veel meer.

Daphne reageert op de verkoop:

Ik ben Don Camillo onwijs dankbaar voor alles wat hij mij gegeven heeft, voor we aan ons avontuur samen begonnen had ik daar nooit van durven dromen! Hij blijft altijd heel speciaal voor me, ik heb heel veel van hem geleerd en we hebben zulke mooie dingen mogen meemaken samen. Shanna reed Don Camillo nu al een tijdje en dat klikte heel goed, nu heeft de familie Baars Don Camillo aangekocht en ik hoop dat ze samen net zulke mooie resultate mogen gaan behalen!