Danielle Houtvast krijgt jong talent op stal

Danielle Houtvast krijgt jong talent op stal
Eerder meldden we al dat Danielle Houtvast op zelfstandige basis begonnen is met DH Dressage. Na zeven jaar voor Tim en Leida Collins-Strijk te hebben gewerkt, besloot ze om op haar eentje verder te gaan. Bij deze stap hoorde ook enkele nieuwe paarden die ze in training heeft genomen. Zo ook een jong talent.

Ze kreeg van Collins-Strijk de KWPN-merrie Heaven Sent TCS onder het zadel: "Ik heb nu een vierjarige merrie, Heaven Sent TCS (v. Florencio x Equador) in training. Zij heeft vorig jaar IBOP gelopen met 79 punten en heeft dit jaar nog een veulentje gehad. Nu is ze sinds paar maanden weer terug in training." vertelt de jonge amazone ons. Heaven Sent TCS werd op de IBOP de derde hoogste score en voor de galop gaf de jury een negen.

"Ik ben inderdaad sinds kort op mezelf gestart omdat Tim en Leida in oktober besloten hebben om de te stoppen met de stal in Nederland. Zij verblijven namelijk veel in het buitenland. De stal blijft wel zolang in Nederland totdat het verkocht is. Ik heb de mogelijkheid om daar te blijven op stal en om stallen te huren om zo ook paarden van anderen in training te kunnen zetten bijvoorbeeld. Ik blijf verder wel nog samen werken met Tim en Leida. Er blijven nu al twee paarden bij mij in training. Verder wil ik meer gaan lesgeven en clinics geven en organiseren." Aldus Danielle Houtvast.