Danielle Heijkoop wint Grand Prix op subtop in Den Hoorn

Danielle Heijkoop wint Grand Prix op subtop in Den Hoorn
Op het PSV Klavertje Vier in Den Hoorn was het afgelopen zondag de beurt aan de Subtop. Hier ging de Grand Prix winst naar amazone Danielle Heijkoop die hier met haar Gribaldi nakomeling Badari naar een score reed van 70.50%, waarmee ze ruim boven de rest uitkwam.

Ze bleef voor op Melanie Woutersen die hier met Adelheid (v. Flemmingh) naar de tweede plaats reed met een score van 60.15%.

Heijkoop was ook succesvol in de Prix St. Georges met haar andere Gribaldi nakomeling Baldi. In deze rubriek reed ze naar een nette tweede plaats met een score van 65.66%. Hier moest ze Valentijn van Weering voor laten gaan met de Florencio I zoon VarioHippiQue's First Class, zij reden naar een totaalscore van 66.58%.

Valentijn van Weering reed vervolgens ook naar de overwinning in het Intermadiate I. Ook deze rubriek reed hij met zijn Oldenburger VarioHippiQue's First Class waarmee hij ditmaal naar een score reed van 66.91%. Deze keer bleef hij voor op Sietske de Man en haar Ziva (v. Jazz) met wie ze een score kreeg van 65.92%.

In het Intermediate II was het Dorien Hoppener die er met de winst vandoor ging met haar Boa Vista Do Bria een nakomeling van OO Seven. Met een score van 63.29% bleven zij voor op Evert de Jong en Zazou G (v. Welt Hit il) die hier naar een score reed van 61.12%. In het Intermediate B was het eveneens een OO seven nakomeling die de winst opeiste. Met Charmayne Heinsmann in het zadel was het Wodette die naar de winst reed in 59.86%.

Bij de Young Riders was het vervolgens Charlotte Fry en haar Lord Leatherdale (v. Lord Loxley) die door de jury beloond werden met een score van 69.08%. Hiermee schreef ze de winst op haar naam en bleef ze voor op Mercedes Verweij en haar Vian Sandro een nakomeling van Sandro Hit. Deze combinatie werd beloond met een score van 68.03%. Bij de Junioren was het Nicole Verschoor met haar pokémon pony Charmander (v. Hohenstein) met wie ze naar een score reed van 65.88%. Als tweede eindigde hier Thea Bech met haar Spielberg nakomeling BEQ Dionisos met een score van 65.81%.

Het ZZ-zwaar de tweede proef werd gewonnen door Trudy van Logchem met de Ziësto nakomeling Woudtzicht's Tc Enorm en een score van 62.07%. Terwijl de winst in het ZZ-zwaar in de eerste proef in handen bleef van Patrick van der Meer met zijn President's First Apple (v. Vivaldi) met een mooie score van 70.21%.

 



Foto prijzentafel met dank aan PSV Klavertje Vier