Danielle Heijkoop debuteert winnend met Daula II en Damirez

Danielle Heijkoop debuteert winnend met Daula II en Damirez
Danielle Heikoop heeft in Den Hoorn goede zaken gedaan met haar twee nieuwe paarden. Nederlands kampioene Daula II (v.Gribaldi) liep een Prix st. Georges voor 73,36%. Damirez (v.Sandro Hit), een nieuwe troef, won tweemaal het ZZ-Zwaar met 68% en 70,21%.

Volgens Heikoop heet Damirez de juiste instelling en een heel actief achterbeen. Danielle van Mierlo stond met Jazz-dochter Evita Utopia tweemaal tweede. Zij scoorde 65,93% en 64,64%. Derde plaatsen waren er voor Kees Verheij met Cypress-Hill en Paulette Kral met El Dorado (v.Painted Black).

Gribaldi-dochter Daula II kwam voor het eerst na het behalen van de Nederlandse titel weer in actie. Haar eerste Prix st. Georges was goed voor een royale overwinning.

Heijkoop maakt zich met beide paarden op voor de indoorselecties. Met Daula II rijdt ze ook mee in de selecties voor Jumping Amsterdam. Vivienne Bos en Baronijke-I volgden met 66,71%. De derde plaats was voor Charlotte Kruiniger die Majestic Utility (v.Jazz) naar 66,71% reed.  Paulette Kral was de vierde amazone die mocht aansluiten in de prijsuitreiking. Haar proef met Zibraldi F (v.Gribaldi) werd met 63,75% beloond.