Alex van Silfhout blijft voor op Danielle Heijkoop in CDI4* GP Special in Den Goubergh

Alex van Silfhout blijft voor op Danielle Heijkoop in CDI4* GP Special in Den Goubergh
Alex van Silfhout en de dertienjarige Zep (Oo seven) hebben vanmiddag de CDI4* Grand Prix Special op hun naam geschreven. Een spannende overwinning, want met zijn score van 69,412% bleef hij maar nipt voor op de 69,333% van Danielle Heijkoop en Badari (Gribaldi). De Portugees Boaventura Freire en Sai Baba Plus (Sir Donnerhall) werden derde met 68,373%. Stephanie de Frel en Beach Boy (Sorento) vielen ook in de prijzen; zij werden vierde.

In de proef voor Junioren ging Daphne van Peperstraten aan de haal met de overwinning. Met Greenpoint's Cupido (Johnson TN) won ze met 71,316%, exact dezelfde score als de tweede plaats-winnares Alice Campanella en Chin Chan K (Samba Hit II). Campanella moest het stellen met de tweede plaats omdat van Peperstraten op de individuele onderdelen net iets hoger gescoord had. Chiel van Bedaf en Bond's Painting (Oo Seven) werden derde met 69,167%.

Bij de CDIP wist de Duitse Carlotta Holtkamp-Endemann een kleine twee procent meer te scoren dan Thessa Gilbert en Baumann's Despino (FS Don't Worry). Eva Rebhan en Chippendale 16 wisten ook de derde plaats voor Duitsland in beslag te nemen, Evi van Rooij reed King Stayerhof's Jango Kosmo van Orchid's) naar de vierde plaats. Fleur rondde de top vijf voor Nederland af.

Klik hier voor alle resultaten.