Vrouw van paard gerukt en aangerand bij buitenritje

Vrouw van paard gerukt en aangerand bij buitenritje


Een vrouw is vanmorgen van haar paard getrokken en aangerand op de Sallandse Heuvelrug bij Haarle.




Ergens tussen elf uur en half twaalf vanmorgen reed de vrouw met haar paard over de Bergweg Haarle bij Haarle. Een man die op dezelfde weg liep, gebaarde de vrouw om te stoppen. Op het moment dat ze stilstond, greep de man haar vast en trok haar van haar paard. De man trok onder meer haar kleding kapot.

Mogelijk heeft het paard de vrouw gered. Het dier heeft de man op zijn borstkast getrapt, waardoor de vrouw kon vluchten. De politie heeft samen met een medewerker van Staatsbosbeheer het gebied doorzocht, op zoek naar de man. Maar hij is niet meer gevonden.

Het gaat om een blanke man van 1 meter 80 met een mager postuur. Hij is rond de twintig jaar oud, droeg donkere kleding en had een zwart/witte baseballpet op die vies was. De man heeft waarschijnlijk donkerkleurig haar, hij spreekt Nederlands en hij droeg een donkerblauwe rugzak. De man is mogelijk gewond geraakt door de trap van het paard. Mensen die hem gezien hebben of meer informatie hebben, worden gevraagd de politie te bellen.

Bent u getuige geweest van deze aanranding of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.