Voltige forum ontvangt nieuw forumlid, Ronald Loffeld

Voltige forum ontvangt nieuw forumlid, Ronald Loffeld
Nieuw forumlid: Ronald Loffeld
Op zondag 26 november 2017 vond de algemene ledenvergadering van de KNHS Voltigevereniging plaats. Tijdens deze vergadering werd Ronald Loffeld door de leden gekozen als nieuw forumlid. Ronald volgt hiermee Heleen van Wingerden op. Sinds de oprichting van het forum heeft Heleen zich ingezet als forumlid voor de voltigesport in Nederland. Het forum kijkt terug op een prettige samenwerking.

Reglementswijzigingen 2018
De voorgestelde reglementswijzigingen zijn in deze vergadering nogmaals besproken en afgerond. Het forum stelt voor om volgend jaar enkele kleine wijzigingen door te voeren o.a. om het reglement te verduidelijken rondom het starten in de klasse BB en B. Daarnaast is de overgang van de klasse Z solo naar de klasse ZZ solo is een aandachtspunt. De technische test blijkt voor sommige voltigeurs een te hoge drempel. De voorgestelde wijzigingen worden ter goedkeuring voorgelegd aan het KNHS-bestuur. Na goedkeuring worden ze gepubliceerd op www.knhs.nl

Kampioenschapsreglement 2018
Binnen het forum is nagedacht over een andere voorwaarden voor deelname aan de Hippiade voltige. De voorgestelde wijzigingen zijn uitgewerkt en in de vergadering besproken. Al vele jaren zijn de voorwaarden voor deelname aan de Hippiade voltige in grote lijnen gelijk gebleven. Het forum heeft nagedacht over andere voorwaarden om het kampioenschap een nieuw impuls te geven.

Finale KNHS-voltige cup 2017
Op woensdagavond 3 januari heeft de finale van de KNHS-Voltige Cup 2017 plaats gevonden tijdens IICH Groningen. Het forum kijkt terug op een geslaagde finale. Het concours heeft een prachtige ambiance en de zeer goed gevulde tribunes maakten het zeer sfeervol. Voor de voltigeurs en hun paarden een hele belevenis. Via verschillende wegen zijn positieve reacties binnen gekomen.