Update dossier beslagname de Hemmelhorst

Update dossier beslagname de Hemmelhorst
Gisteren gaven we reeds melding over de in beslag name van de Hemmelhorst (lees hier). Nu heeft ook de Nederlandse advocaat van Maslov gereageerd. In een reactie aan de Hoefslag laat deze weten: ‘Het beslag op de Hemmelhorst is slechts een klein onderdeel in een omvangrijk juridisch geschil tussen Maslov en de vader van Maria Madenov; Dimitry.’

Er heerst een geschil tussen Maslov en Madenov, maar de Stal de Hemmelhorst blijkt in het bezit van Hemmelhorst Equestrian Centre B.V. en dus niet privépersoon Maslov. De B.V. staat niet rechtstreeks onder leiding van Maslov, waardoor het beslag van de faciliteiten dus in vraag kan gesteld worden.

In 2015 kwamen Maslov en Madenov tot overeenstemming dat Madenov de paarden van Maslov onder zijn hoede zou nemen. Hiervoor bood Maslov hem Stal de Hemmelhorst aan.

“In februari van dit jaar heeft Maslov aan Madenov te kennen gegeven dat hij kon vertrekken. Maslov was niet tevreden over de resultaten die Madenov behaalde en Madenov misbruikte de faciliteiten feitelijk ten behoeve van zijn dochter Maria’, meldt Maslovs advocaat Bleker.

 

Wordt uiteraard vervolgd...