Regiofinales Zitcompetitie groot succes in Tilburg

Regiofinales Zitcompetitie groot succes in Tilburg

Het tweede weekend van de Regiofinales van de Harry´s Horse Zitcompetitie is ondanks de warmte ook weer goed  verlopen. Veel verhitte, maar blije gezichten waren er bij de Lourenshoeve (Den Ham, Overijssel), Hippisch Centrum de Delft (Assendelft, Noord-Holland) en Manege Oostmoer (Haringvliet, Zuid-Holland).





Manege Thielen uit Tilburg was het best zittende ruitersportcentrum tijdens de Regiofinale bij Manege Oostmoer. Manege de Ottenberg was het beste bij De Lourenshoeve en Manege de Hoekse Gang won bij Hippisch Centrum de Delft.

Komend weekend staat het derde en laatste weekend van de Regiofinales op het programma. Plaats van handeling zal zijn: Manege Beukers (Oud Karspel, Noord-Holland), Manege De Groote Wielen (Rosmalen, Noord-Brabant), Manege Zwolle (Zwolle, Overijssel) en Stal Groenendaal (Bunschoten, Utrecht).

De kwartfinales worden op zondag 3 september verreden bij Manege De Eenhoorn (Blokker, Noord-Holland) en Manege Thielen (Tilburg, Noord-Brabant).

De halve finale en finale staan uiteraard weer gepland tijdens Horse Event op het KNHS-centrum in Ermelo. Dit jaar is dit sluitstuk op zaterdag 9 september.