Oranje team klaar voor Roemenië

Oranje team klaar voor Roemenië
Vanaf morgen verwelkomt Transilvania, het land van Dracula, opnieuw de internationale paardensport. Het FEI Balkisch Eventing Kampioenschap kan op de nodige aandacht rekenen. Zo zullen Bulgarije, Turkije, Roemenië, Albanië, Wit-Rusland en Slovakije strijden voor het kampioenschap.

Het grote publiek is er echter voor de eerste AIEC Nations Cup van dit seizoen. De studentenruiters zakten reeds drie maarl eerder naar de 'Cross Country Farm' en de Nations Cup Romania zal dus voor de vierde maal plaats vinden. Een strart die Nederland niet zal willen missen. Voornamelijk in de dressuur wil het oranje-team zich onderscheiden. Ze zullen het opnemen tegen Canada, VSA, Frankrijk, Zweden, Noorwegen, Ierland, Groot-Brittannië, België, Duitsland, Spanje, Italië en Roemenië.

Voor Nederland zijn het Annelous Groenwold, Nancy Grootveld en Marjolein Heuvelmans die aan de start komen. Op vrijdag zullen zij starten met de team dressuur proeven. Zaterdag staat de springsport op het programma. Indien onze drie Nederlandse dames het goed doen zien we ze hopelijk terug in de finale dag op zondag. Team Chef Louise Sleutel reist samen met enkele andere landgenoten mee om de nodige ondersteuning te bieden aan het nieuwe team.

meer info:  horseshow.ro - aiecworld.com