Marcus Ehning: "Cornado is terug..."

Marcus Ehning: "Cornado is terug..."
Gisteren Reed Simon Delestre naar de overwinning in de Saut Hermès Grand Prix in Parijs. Niels Bruynseels wist net niet opnieuw de Grand Prix winst op zijn naam te schrijven.

Met een tweede plaats was Bruynseels nog steeds een tevreden man. "Mijn merrie was opnieuw in topvorm. Ik voelde dat ze kon winnen vandaag maar ik heb wat steken laten vallen," vertelt Bruynseels. "Mijn lijn tussen hindernissen één en twee en de wending naar de muur heb ik iets te veel tijd verloren. Telkens heb ik de veilige afstand genomen. Voor Gancia en mezelf was het onze laatste indoor wedstrijd. Nu mag ze nog even genieten van drie weken rust."

Zonder twijfel was er geen houden aan het geluk van de Franse winnaar, Simon Delestre. "Deze overwinning is gewoon exceptioneel. Ik kan oneindig veel mensen bedanken want dankzij hun steun was het me nooit gelukt. Het was een super gebouwd parcours voor mezelf en Ryan. Dit jaar zetten we onze volledige focus op de Wereldruiterspelen in Tryon en hopen ons zo te kwalificeren voor de Olympische Spelen in 2020."

Marcus Ehning was voornamelijk tevreden van zijn uitstekend springende Cornado*NRW.  "Het was een plezier ier aan de start te mogen komen. Ik ben enorm blij dat Cornado*NRW terug klaar is voor et grotere werk.  We zijn klaar voor de wereldbeker finale in Parijs."