Klaar voor de KNHS Trophy?

Klaar voor de KNHS Trophy?
De KNHS-Hartog Lucerne Trophy is een springcompetitie voor D-pony's op Z en ZZ-niveau. De competitie bestaat uit een reeks van verschillende wedstrijden die in competitieverband worden verreden. De competitie wordt afgesloten met een spetterende finale tijdens CSI Twente. Het doel van de competitie is om jou als springruiter naar een hoger niveau te helpen.

Tijdens de KNHS-Hartog Lucerne Trophy rijd je een Z-parcours, waarbij je rijstijl door een rijstijljury beoordeeld wordt. De rijstijljury zal een bekende ruiter of trainer zijn. De beste 15 combinaties en in ieder geval alle foutloze uit de eerste manche rijden een tweede manche op tijd.

Vanaf 1 december 2017 kan je je inschrijven via Mijn KNHS. Per competitie zijn er 30 startplekken beschikbaar, wil je verzekerd zijn van een startplek schrijf je dan op tijd in! Op de wedstrijden worden ook andere rubrieken verreden, wil je daar aan mee doen, dan kun je voor deze rubrieken inschrijven bij de wedstrijdorganisatie.

De startlijsten en uitslagen zijn ook terug te vinden in de wedstrijdkalender van Mijn KNHS.

De KNHS-Hartog Lucerne Trophy vindt plaats op zes verschillende locaties. Om jezelf te kwalificeren voor de finale moet je aan minimaal drie competitiewedstrijden hebben mee gedaan en eindigen in de top 20.

  • Zondag 21 januari                     Zwarte Water               De Mortel

  • Zondag 4 februari                     de Ankerhal                 Saasveld

  • Maart                                       Nader te bepalen

  • Zaterdag 14 april                      Twentse Ros                 Geesteren

  • Zondag 13 mei                         Manege Beukers           Oud-Karspel

  • Zaterdag 19 mei                       Stadspark                    Bergen op Zoom

  • Finale zaterdag 16 juni           CSI Twente                Geesteren