Jeroen Dubbeldam zorgt voor droomdag 11-jarige Mirthe

Jeroen Dubbeldam zorgt voor droomdag 11-jarige Mirthe
Dream For Kids maakt de droom van jonge mensen een werkelijkheid.  Mirte van 11 is een echt paardenmeisje. Vorig jaar is haar vader overleden na een noodlottig verkeersongeval. Tijd om haar leven weer een positieve impuls te geven met een droomdag. Eindelijk was het dan zover, donderdag 16 november 2017. De dag waarop wij Mirte’s droomdag in vervulling mochten laten gaan. Precies een week nadat haar broertje Jasper zijn droomdag beleefde.

Als eerste op naar Jaguar en Range Rover-dealer Terlouw om de lievelingsauto van Mirte op te halen: een stoere Range Rover Sport 3.0 TDV6 HSE. Snel daarna naar Intratuin Elst om hier het aquarium voor haar goudvissen op te halen waar ze later mee verrast zal worden. En dan samen met Diana, de moeder van Mirte op naar de school van Mirte, De Esdoorn in Elst. Hier hadden Arie, de man van de manege Elst, met paard en Sabine, onze eigen fotografe, zich inmiddels verzameld.

Jeroen Dubbeldam zorgt voor droomdag

Het meisje en het team worden hartelijk ontvangen door Jeroen Dubbeldam zelf en krijgen een uitgebreide rondleiding. Aansluitend krijgt Mirte springles van Jeroen, waarmee haar grootste wens in vervulling gaat. Nadat Mirte bewezen heeft over bovengemiddelde paardrij- en springkwaliteiten te beschikken, krijgt ze van Jeroen een medaille uitgereikt. Vervolgens krijgen ze van Jeroen Dubbeldam zijn Olympische medaille te zien.

Ondertussen maakt Noa uiteraard opnames voor haar eigen vlog. De groep neemt afscheid en bedankt Jeroen Dubbeldam hartelijk.