Horse Event zoekt deelnemers voor clinic Albert Voorn

Horse Event zoekt deelnemers voor clinic Albert Voorn


Olympisch springruiter Albert Voorn vertelt tijdens Horse Event alles over de springsport. Hij geeft op zaterdag en zondag clinics in de Springpiste. Op zondag stapt hij voor de gelegenheid zelf weer in het zadel. Hij vertelt hoe hij zijn paarden dressuurmatig traint, in zijn tweede clinic gaat hij met hindernissen aan de slag. Voor de clinic op zaterdag zijn we nog op zoek naar een thema én combinaties om deel te nemen. Wat zou jij graag willen leren van deze paardenman pur sang? Laat het ons weten!

Aan de clinic op zaterdag kunnen twee combinaties deelnemen. Om mee te doen stuur je een email aan info@horse-event.nl, geef daarin aan wat jij graag zou willen leren. Stuur in dezelfde mail ook wat meer informatie over jezelf, je paard en een motivatie. De deelnemers worden medio juli bekend gemaakt en ontvangen twee toegangskaarten en een parkeerkaart.




Albert Voorn
Albert Voorn heeft zich als springruiter met diverse paarden al vele malen bewezen, zowel op nationaal- als internationaal niveau. Met de bruine hengst Lando (Lancier x Raimondo) won Albert in 2000 individueel Zilver op de Olympische Spelen van Sydney. Albert is een bewezen paardenman pur sang, zowel als trainer en als ruiter. Albert Voorn is nog steeds een sportman, hij stelde zelf met zekerheid: “ik stop nooit”. Op 57-jarige leeftijd werd hij derde bij de nationale titelstrijd voor springruiters.