Getest: De nieuwe revolutionaire teugels van In Horse We Trust

Getest: De nieuwe revolutionaire teugels van In Horse We Trust
Het Franse merk, In Horse We Trust, heeft zijn start niet gemist. Met zijn nieuwe all-in-one teugels willen de twee dames achter het merk komaf maken met de soms moeilijke zoektocht naar geschikte teugels.

De teugels zijn ontwikkeld met hoog kwaliteitsleder en afgewerkt met een gepatenteerd comfort grip systeem. Het systeem zorgt bovendien dat het leder niet uitdroogt en gaat kraken. De combinatie van leder en rubber voelt gezellig aan.

Een deel van onze ruiters testte de teugels en waren alvast enthousiast. "De teugels voelen comfortable aan, hoewel het rubber is, hebben ze een soort speciaal gevoel dat je niet wil loslaten."

"De techniciteit van deze teugels is onvoorstelbaar. Je kan de lengte eenvoudig zelf aanpassen en zo je teugels aanpassen aan elk type paard. Ik kan met de hulpstukken er bovendien voor zorgen dat mijn teugels constant dezelfde lengte hebben."

Kortom een all-in-one teugel die je toelaat de lengte aan te passen. Dit alles gecombineerd met een nieuw grip systeem waardoor de teugel niet snel uit je handen glipt. De keuze van hoog kwaliteitsleder zorgt ervoor dat de teugels enorm duurzaam zijn.


https://www.youtube.com/watch?v=zUjjwSf6Kcc&feature=youtu.be