Geerink over nieuwe klant Zlatan: "Ik wist niet dat hij bekend was..."

Geerink over nieuwe klant Zlatan: "Ik wist niet dat hij bekend was..."
Gisteren gaven we bericht dat profvoetballer, Zlatan een nieuw paard heeft gekocht. In een gesprek met de vorige eigenaar en verkoper, Sander Geerink lijkt nu dat de NEderlandse springruiter geen idee had wie de nieuwe koper was.

"Ik heb de man nog nooit gezien, en zou 'm tot gisteren niet herkennen ook", stelt Sander Geerink,"Ik volg voetbal totaal niet en wist echt niet wie hij was, totdat mensen me erop wezen. Nu heb ik het opgezocht en hij blijkt inderdaad wereldberoemd. En vinden we het eigenlijk wel hartstikke leuk."




Het is ook nog maar de vraag hoe vaak de 36-jarige Zweed zelf daadwerkelijk de merrie gaat berijden. Zlatan schrijft op Facebook weliswaar dat hij de 6-jarige merrie als nieuwe uitdaging ziet, volgens Geerink kocht hij het dier voor iemand anders. "Een amazone waar wij vaker handel mee doen gaat er op rijden, hij heeft het vooral voor haar gekocht."








Hoeveel Zlatan heeft betaald voor de merrie is onbekend. ,"Daar doen wij nooit uitspraken over, gaat niemand wat aan", zegt Geerink. "Wat voor paard het is? Eentje met veel kwaliteiten, en een tikkeltje speciaal. Met de juiste ruiter gaan we nog veel van dit paard horen", besluit hij.