De jeugd heeft de toekomst bij Bixie in de Peelbergen

De jeugd heeft de toekomst bij Bixie in de Peelbergen
Aanstaande zondag staat het Equestrian Centre De Peelbergen geheel in het teken van BIXIE.

Begin dit jaar zijn Cindy Denessen (Weert) en Solange Hermans (Sevenum) een samenwerking aangegaan en hebben op Facebook de Bixie Site Nederland opgericht. Ook is het Nationale BIXIE Dream Team opgericht die op diverse plaatsen in het land demonstraties geven en op bezoek gaan bij ervaren ruiters, om zo niet alleen de volwassen doelgroep te bereiken, maar juist de groep van de toekomst: de kinderen! Zij hopen namelijk dat door promotie rondom Bixie-activiteiten kinderen gemotiveerd raken om met pony’s te gaan werken op een verantwoorde, leerzame en speelse manier. Het Nationale Bixie Dream Team bestaat uit vijf jeugdige ruitertjes, Joep, Fenne, Marit, Desteney en Lien.
Het zou geweldig zijn als in de toekomst de paardensport in Nederland groeit en talenten worden ontwikkeld!
Daarom heeft de, inmiddels al meer dan 22 jaar bestaande, Agenda Hippique nu ook een ‘klein broertje’: De Bixie Agenda 2017.
Deze agenda is tevens een vriendenboekje, bedoeld voor de jonge paardenfans met daarin ook leuke extra’s over paarden en pony’s en kleurwedstrijden en wordt gepresenteerd voor de eerste keer door niemand minder dan de bekende springruiter PIET RAIJMAKERS tijdens het PEELBERGEN BIXIE EVENT 30 OKTOBER a.s. tussen 13.00 - 14.00 uur.

Een showprogramma van een uurtje zal iedereen versteld doen staan. Show van het Bixie Dream Team, van het Bambino Team, van de runners van het Bixie Dream Team en de presentatie van de Agenda Hippique en de allereerste BIXIE AGENDA 2017. En bovendien het uitroepen van de Bixie Boy 2016 en Bixie Girl 2016!

Met 270 ingeschreven combinatietjes een van de grootste BIXIE evenementen in Nederland en uniek voor Limburg! De paardensportprovincie van Nederland.

Een heuse buitenkermis (attracties zijn gratis) gezellige sfeer, leuke shows, en nog veel meer zullen de gasten het naar de zin maken en iedereen is welkom tijdens deze dag om eens te komen kijken naar het BIXIE gebeuren of om de BIXIE Fans aan te moedigen. Met een leuke kleurplaatwedstrijd bovendien leuke prijzen te winnen. Toegang is gratis.

L1 TV zal komen filmen en dat wordt savonds dan al uitgezonden. Superpromotie voor de paarden sport in Limburg maar ook heel Nederland!
Het PEELBERGEN BIXIE EVENT 2016 vind plaats op de prachtige locatie van het Equestrian Centre de Peelbergen, Travers 5, 5976 PL Kronenberg.

Klik hier voor meer informatie