Cortes 'C' mag van zijn pensioen gaan genieten

Cortes 'C' mag van zijn pensioen gaan genieten
Zojuist geeft Beezie Madden in een update via Facebook aan dat ze haar kampioenspaard Cortes C met pensioen doet. De ruin kampte met een lichte blessure en meermaals werden Madden en haar eigenaren gevraagd wanneer de topper weer terug in de sport zou komen. Nu laat Madden dus weten dat dat niet het geval zal zijn.

Ondanks dat Cortes C volledig hersteld is van zijn blessure die na Rio ontstond hebben Madden en haar eigenaar, Mrs. Abigail Wexner, besloten dat de BWP'er uit de sport gaat. Momenteel staat de ruin bij het "winter" onderkomen Authentic Stables in Wellington. Maar hij zal nu weer terug gaan naar huis in Cazenovia on van zijn pensioen te kunnen genieten.

“We zijn gezegend dat we Cortes in team JMS hebben kunnen hebben. Onze dubbele King George Cup winst en de “Best Horse of the Games” titel tijden de 2014 World Equestrian Games zullen altijd enkele van mijn mooiste herinneringen blijven. Ik koester wat we samen in de sport hebben gehad en het is geweldig dat hij thuis van zijn pensioen kan genieten" schijft Madden op Facebook.