1500 euro voor de Paralympische Dressuurploeg

1500 euro voor de Paralympische Dressuurploeg

Via Horses2Fly kon je onlangs op Facebook bieden op een VIP-tafel bij Excellent Dressage Sales, die op 16 april werd gehouden op Landgoed Culitsrode in Hooge Mierde. De opbrengst hiervan is maar liefst 1.500 euro. Dit bedrag wordt in zijn geheel gedoneerd aan de Nederlandse Paralympische dressuurploeg, die zich onder begeleiding van bondscoach Joyce Heuitink voorbereidt op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro.





Rixt van der Horst nam de cheque namens de Paralympische selectie in ontvangst. Horses2fly wordt gerund door Alex Nijboer en Pascale Drijfhout en richt zich op de volledige exportafwikkeling van paarden. Van quarantaine tot het transporteren naar elk werelddeel.

Bondscoach Joyce Heuitink is uitermate in haar nopjes met de spontane actie van Alex Nijboer, die ze tijdens een van de kadertrainingen op het KNHS-centrum ontmoette: "Het is een bijzonder en belangrijk jaar, waarin we niets aan het toeval over willen laten. Door deze fantastische bijdrage kunnen we ons nog beter voorbereiden op het belangrijkste evenement in vier jaar, de Spelen. Onze dank aan Alex en Pascale is groot!"